Om os

Kontakt Os

Om DinOptimering

DinOptimering er din nye leverandør af webløsninger i Ikast. Vores mission er, at skabe gode løsninger for vores kunder, som gør alt nemmere og mere overskueligt. Kunden kan trygt overlade arbejdet til os og forvente en ensartet kvalitet hver gang.

DinOptimering er en virksomhed hvor kunden er i fokus. De sidste 4 år har vi arbejdet med webløsninger for privatpersoner, organisationer og virksomheder. 2018 bliver året, hvor webløsningerne skal sikres gennem en professionel og målrettet virksomhed. Her skal mindre virksomheder have de samme muligheder for vækst, præcis ligesom de større virksomheder. Flere kunders skifte til DinOptimering viser, at vi kan tilbyde stabile løsninger med et højt serviceniveau, som vores kunder er tilfredse med. Vi ser frem til et nyt år med vores kunder, nye som gamle.

DinOptimering

Virksomhedshistorie

Vi har fornøjelsen af at introducere vores kunder for en fælles rejse. Hvor mon vi er om 10 år?

  • 2018

    Nyt år med fokus på mindre virksomheder

    Nye vækstplaner med mindre virksomheder i fokus. Lokale virksomheder skal i 2018 indekseres og have de samme muligheder som større virksomheder. Vi vil hjælpe dem der er frustrerede over deres nuværende webbureau, ønsker resultater og en bedre service. Velkommen til DinOptimering og vores mål for 2018.

  • 2017

    Opstart af DinOptimering - Webudvikling og søgemaskineoptimering i Ikast

    Efter flere år med fokus på hjælp til private, organisationer og virksomheder oprettes DinOptimering i Ikast. Webløsninger med fokus på kunden er startet og en ny rejse er begyndt.