Reklame & Print

Outdoor reklame og outdoor markedsføring

Størstedelen af DinOptimerings markedsføring foregår på digitale medier, men gennem tiden har vi også hjulpet med outdoor-reklame og print. Reklamebannere på lystavler ved indkørselsveje er perfekte, når det kommer til outdoor. Reklamen eksponeres på en flot storskærm til forbrugeren, der gøres opmærksom på netop dit budskab.

Herninghavekreds fra Haveselskabet havde i 2017 brug for, at gøre opmærksom på deres årlige Plantemarked.

DinOptimering hjalp i denne forbindelse med, at designe og udarbejde reklamen. Udover dette, overtog vi alt kommunikationen med kommunen, så kunden var sikker på, at overholde de rigtige krav, farver og tidspunkter. Havekredsen endte med et meget tilfredsstillende resultat, uden komplikationer, efter DinOptimering overtog projektet.

Få GRATIS rådgivning vedrørende dit næste projekt

Reklameartikler – Flyers, plakater, kataloger..

Print kan bruges i mange sammenhænge. Flyers, plakater, kataloger og meget mere kan informere dine kunder eller skabe kontakt til nye. Reklameartikler er perfekte til at sprede budskaber, men kun hvis de fanger forbrugeren. Derfor er det vigtigt, at både design og opsætning er helt korrekt. DinOptimering står inde for alt der leveres til vores kunder, og vi giver derfor gerne vores ærlige mening. Vi kan tilbyde, diverse løsninger til vores kunder gennem vores samarbejdspartnere, der printer og leverer kvalitetsprodukter fra start til slut. På den måde sikrer vi, at det ikke kun er designet, men også produktet der er af højeste kvalitet.

Herninghavekreds fra Haveselskabet har flere gange anvendt DinOptimering til reklameartikler.

Print Flyer Markedføring DinOptimering

Til deres inspirationsdag ønskede de, at sprede budskabet om arrangementet ved hjælp af flotte flyers, designet af DinOptimering. Da informationerne var på plads, begyndte vi at designe det første udkast. Herefter bestilte Herninghavekreds, flere hundrede styks, uden ændringer, af netop dette design. I dag er DinOptimering deres foretrukne partner, hvad angår design, print, programudarbejdelse og meget mere.

DinOptimering kan hjælpe med alt det, din virksomhed står og mangler. Kontakt os i dag, for at høre mere til din næste outdoor reklame, outdoor markedsføring eller reklameartikler. Vi vil glædeligt, give dig en pris og lidt information om projektet, helt uforpligtende.
Alexander Green DinOptimering Indehaver

GRATIS TIPS

Er du også helt vild med online markedsføring? Få de bedste tips fra vores ekspert.

Du får nu de bedste tips og tricks.