Markedsføring via de sociale medier

Skab kendskab og mere salg

N

Ingen Binding

Der er ingen bindingsperiode hos DinOptimering.

Uden Gebyrer

Helt uden opstarts-gebyrer og yderligere tillæg for ydelser.

Billigt & Nemt

Sociale medier er en forholdsvis billig kommunikationskanal.

Måling af resultater

Følg resultaterne og se  optimeringerne på annoncer og sider.

Få GRATIS rådgivning vedrørende dit næste projekt

I løbet af de seneste par år har markant flere virksomheder taget Facebook, Twitter og LinkedIn til sig. Der er ingen vej uden om sociale medier. Dansk Industri

Lokal online markedsføring

De sociale medier såsom Facebook, Instagram og LinkedIn, er en kæmpe stor del af mange virksomheders markedsføring. Betydningen af disse kommunikationskanaler er blevet enorme, da de konstant bliver brugt. Uanset om det er på arbejdet, i supermarkedet eller endda på toilettet, bliver de sociale medier brugt i massevis. Mulighederne er derfor uendelige – Selv en mindre virksomhed kan brande sig direkte til kunden. Det er smart, men kun hvis det udnyttes rigtig!

%

Danske virksomheder der anvender sociale medier

Sociale medier markedsføring

64% af virksomhederne i Danmark anvender de sociale medier. Er din virksomhed en af dem? Hvis ikke, bør du overveje mulighederne for digital markedsføring gennem Facebook, Instagram eller lignende!

DinOptimering hjælper virksomheder med, at etablere sig på de sociale medier. DinOptimering sørger for optimeringen af din tilstedeværelse på de sociale medier, uanset om du mangler en ny Facebook-side eller gode ideer til opslag.

“Flot Hr. Ekspert – Jeg har da ikke tid til alt det!”

Beklager – Vi fik slet ikke sagt, at vi klarer alt denne markedsføring for dig. Du skal slet ikke bekymre dig om Facebook annoncering og Instagram følgere. DinOptimering sørger for samlede løsninger, så du kan fokusere på dit arbejde. Tømreren er nemlig bedøvende ligeglad med, at der ikke bliver postet en ny konkurrence i uge 42 – Bare taget på det nye hus er tæt. Revisoren sover helt fint, selvom han ingen Facebook-side ejer – Bare tallene i regnskabet stemmer.

Gør ligesom vores andre kunder. Overlad de sociale medier og online markedsføringen til os, og fokuser på din virksomhed og jeres arbejde!