Webshop

Kvalitets webshop løsning til dig

KOM I GANG

0$

Tak - Vi kontakter dig hurtigst muligt

Hvilken slags side

Blog

Virksomhed

Personlig/portefølje

Andet

Du skal vælge noget for at fortsætte

NÆSTE

Vælg ydelse

Mangler du en hjemmeside eller en webshop?

Hjemmeside

Webshop

Du skal vælge noget for at fortsætte

NÆSTE

Vælg webshop type

Vælg webshop type og find en pris på din webshop løsning

Slutbrugeren

Erhverv

Begge dele

Du skal vælge noget for at fortsætte

NÆSTE

Et eller flere sprog

1 Sprog

Flere sprog

Du skal vælge noget for at fortsætte

NÆSTE

Estimeret pris på hjemmeside

Ingen bindingsperiode - Uden skjulte gebyrer

Summary

Beskrivelse Information Antal Pris
Rabat :
Total :

SEND ET GRATIS & UFORPLIGTENDE TILBUD

Få GRATIS rådgivning vedrørende dit næste projekt

I dag er det nemmere end nogensinde at oprette en virksomhed. Gennem de uendelige muligheder på internettet, kan man endda sælge produkter og tjenester, uden en fysisk butik. Disse butikker på nettet kaldes webshops eller netbutikker. En webshop indeholder det samme som en fysisk butik, herunder et “show-room”, en kasse og mulighed for kontakt.

Åbent 24/7 med en netbutik

Forbrugeren kan shoppe de nødvendige produkter eller ydelser dag og nat. De kan endda få tilsendt varerne, og bruge tiden på meget andet end at shoppe. Alt dette fungerer vel og mærke kun, hvis det mest centrale er udviklet ordentligt – Webshop designet. Det er derfor vigtigt, at sikre sig den bedste og mest langsigtede løsning til at starte med.

Fysisk butik og Webshop

Hvis du allerede er indehaver af en fysisk butik, kan det også være en fordel, at udvide med webdesign fra DinOptimering. En fysisk butik i Ikast har svært ved at ekspedere kunder fra København, men med en netbutik kan afstanden mindskes. Det kan også gøre det lettere for kunderne i lokalområdet, at finde præcis det de leder efter, før de besøger butikken. Her kan der ovenikøbet udvikles systemer til “Click-and-collect” og “reserver i butikken” så kunderne ikke går forgæves. Disse små detaljer gør en verden til forskel for netop dine kunder.

Webshop design & SEO optimering

En netbutik og dets webshop design skal passe til dig og ikke omvendt. Vi ønsker, at bringe dig ind i hele processen, når din nye hjemmeside skal udarbejdes. Løsningen fra DinOptimering baseres på dig og dine kunders ønsker og behov. Vi ønsker, at skabe vækst og salg gennem den nye webshop. Derfor er det også muligt, at kombinere webshop løsningen med søgemaskineoptimering (SEO). Dette skaber det perfekte grundlag for din nye netbutik, og i sidste ende øger det din profit. Vi elsker færdige og gennemarbejdede løsninger.

Kontakt DinOptimering i dag, for at høre mere om webshop design, priser og muligheder.